CG Methode producten

Zoek je CG Methode producten? Bij CurlyTools hoef je je geen zorgen te maken of een product wel of niet CG is. Onze gehele shop is ingedeeld op de CG Methode

Wat zijn CG Methode producten?

CG methode producten zijn haarproducten die passen binnen de CG Methode. De CG Methode is een verzorgingsmethode speciaal voor krullen en schrijft voor dat je bijvoorbeeld geen haarproducten gebruikt die siliconen, sulfaten, uitdrogende alcohol, wax en bepaalde oliën. bevatten. 

 cg methode producten

bron: @maria.milona_

Zoals je ziet zijn er heel wat ingrediënten die worden uitgesloten binnen de CG Methode. Dit komt doordat er heel veel verschillende varianten van bepaalde ingrediënten zijn. Deze foto is slechts een paar procent van alle ingrediënten die worden uitgesloten. 

Welke soorten CG Methode Producten bestaan er? 

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten CG Methode producten. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we ze onderverdeeld in 3 categorieën: Wassen, verzorgen en stylen. Deze manier van indelen, zie je straks ook als je binnen onze shop gaat winkelen. 

Onder wassen vallen de volgende CG Producten:

Onder verzorgen vallen: 

 En tot slot, onder styling vallen:

En wees gerust, je hoeft echt niet al deze producten te gebruiken mocht je aan de CG Methode willen beginnen! Vaak begin je met een basis die bestaat uit een: CG Shampoo, conditioner, leave-in conditioner, gel en masker! Weet je een beetje jouw weg te vinden binnen de CG Methode? Dan kan je verzamelde cg methode producten gaan uitbreiden met andere varianten. Dit gebeurt vervolgens weer op basis van je haareigenschappen maar, natuurlijk zijn jouw wensen hierin ook een belangrijk onderdeel. 

CG Methode producten in verschillende soorten en maten 

Er zijn zoals je ziet heel veel verschillende soorten CG Producten voor krullend haar. En hoe kies je nou eigenlijk tussen al deze producten? Het is hiervoor handig om je haareigenschappen te achterhalen. Want geen 1 krul is hetzelfde. Ook wanneer iemand voor jouw hetzelfde soort haar heeft, hoeft dit niet te betekenen dat jij dezelfde soort cg producten nodig hebt. Dit is dus allemaal afhankelijk van je haareigenschappen. 

cg methode producten

Hoe kies ik de juiste CG Methode producten?

Wil je aan de slag met CG Methode producten? Lees dan hier verder om meer informatie te krijgen over hoe je de juiste keuze kan maken.