Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de CG Methode? Bekijk hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bericht ons dan gerust via het contactformulier!

De Curly Girl Methode (of CG Methode) is een verzorgingsmethode speciaal voor iedereen met krullend haar. En met krullend haar bedoelen wij bijvoorbeeld ook slag. Veel mensen met krullend haar vinden het moeilijk om hun krullen te verzorgen. De CG Methode geeft je bepaalde richtlijnen om alles uit je krullen te kunnen halen.
Voor iedereen met wavy, curly of een coily haartype. Maar, wist je dat we ook veel klanten hebben die steil haar hebben?
Je achterhaalt dit door de ingrediëntenlijst door te nemen. Dit is veel werk, want niet alle sulfaten zijn per definitie slecht, en veel ingrediënten lijken niet CG te zijn terwijl ze wel voldoen. Op onze website hoef je niet te zoeken, alles is namelijk CG!
Dit zijn producten die op basis van de ingrediënten passen binnen de CG methode. Er mogen bijvoorbeeld geen bepaalde sulfaten of uitdrogende alcoholen inzitten.
Dit kan je gewoon thuis doen! Via onze haartest tool. Die kan je vinden in ons menu onder de tab 'help met vinden'.
Dit kan je doen via onze website bij het menu tabje 'help met vinden'. Hier vind je een tool zodat jij gemakkelijk en snel je haareigenschappen kan achterhalen.