Nieuw: Curlsmith Shine Recipes

De Curlsmith Shine Recipe is onlangs gelanceerd en ook eindelijk bij ons te verkrijgen! En wat een top lijn, want heel veel curly girls hebben last van een gevoelige hoofdhuid. Heel veel cg producten bevatten parfum, wat een reden kan vormen dat je met een gevoelige hoofdhuid kan reageren op de ingrediënten die de geur van een product bepalen. Wij zijn blij! Want deze nieuwe lijn van Curlsmith is parfum vrij! HOORAY! En niet onbelangrijk, alle producten van de lijn zijn te gebruiken binnen de cg-methode.

Geschreven door
Eline
Gepubliceerd

De Curlsmith Shine Recipes

De nieuwe Shine lijn van Curlsmith bevat uit meerdere producten maar, bevatten wel een heel duidelijk stappenplan. Hierdoor blijft het overzichtelijk. Naast dat de cg producten parfumvrij zijn, is een ander groot voordeel dat de producten voor alle haartexturen en haartypes te gebruiken zijn. Daarnaast heeft Curlsmith ook een onderverdeling gemaakt in de gel. De shine recipe van Curlmith bestaat namelijk uit een medium hold gel (
Curlsmith Shine Jelly
) en een gel voor extreme hold (
Curlsmith Shine Gel
). De 1 houdt van een wat sterkere hold en de andere curly girl vind een medium hold prima. Zo fijn, dat een merk hier rekening mee houdt! Verder bestaat de lijn uit: 

De voordelen van de Curlsmith Shine Recipes

Parfumvrij

Maar wat maakt deze lijn nou anders dan de voorgaande recipes van Curlsmith? Het grootste punt hebben we al benoemd, de cg producten zijn namelijk parfumvrij en hierdoor geschikt voor iedereen maar, in het speciaal voor curlies met een gevoelige hoofdhuid. 

Shine

Uit de reviews die wij hebben vernomen van de influencers die de producten al hebben gebruikt, was de claim van Curlsmith over de extra glans, kloppend. De meeste curlies merken na het gebruik een mooie glans over het haar. 

Gel

De shine gel is vergelijkbaar aan de Style fixer van Curlsmith. Beide hebben een extreme hold. Beiden hebben ze een iets dikkere substantie ten opzichte van de Shine Jelly van de nieuwe lijn. In de gel is een kleine subtiele geur te vinden, maar dit is niet toegevoegd als parfum heeft Curlmith bevestigd. 

Lichte producten

Alle producten van de lijn zijn licht. Dit betekent dat het voor elk type textuur te gebruiken is. En dat is natuurlijk erg prettig!

Travel sizes

Tot slot, is Curlsmith erg handig geweest omdat ze ook bij deze lijn travel sizes hebben gerealiseerd. Zelf vinden wij dit echt een dikke plus, aangezien de producten aan de duurdere kant zijn en je wil natuurlijk wel zeker weten dat je de producten prettig vind en goed werken voor je haar. 

Deel je ervaring over de Curlsmith Shine Recipe

Ben jij van plan om binnenkort de nieuwe producten te gebruiken? Stuur gerust je review per mail of laat het ons weten in de
facebookgroep
! En deel je ervaring hiermee met andere curlies! 
Bekijk hier alle producten van de 
Curlmith Shine Recipe