Zoals je op de foto ziet, heb ik (Eline) krullend haar. Nu ben ik er ontzettend blij mee, maar dat was een aantal jaren geleden wel anders. Ik droeg mijn haar ontzettend vaak vast en toverde ook nog wel eens de stijltang uit de kast. Een aantal jaren later verdiepte ik me meer in mijn haar. Ik zocht in verschillende drogisterijen naar producten voor krullend haar, gebruikte mousse en wax om mijn haar beter te kunnen stylen. Totdat ik in 2018 kennismaakte met de CG Methode. Er ging een wereld voor me open: Haartesten, elasticiteit, porositeit, wel of geen proteïne, CG proof producten en zo kan ik nog tal van ‘CG’ termen noemen. Het was best overweldigend en lastig om te beginnen. Ik kocht namelijk vaak de verkeerde CG producten, omdat ik het moeilijk vond om de ingrediëntenlijsten van producten uit te pluizen. Na enige tijd kreeg ik er handigheid in en ging de zoektocht steeds gemakkelijker. De moeilijkheden die ik had merkte ik nog steeds op bij veel andere curlies en bekenden die wouden beginnen met de CG Methode. Dit moest gewoon makkelijker en handiger kunnen dacht ik!

Het begin

In 2019 in Groningen is het allemaal begonnen op mijn studentenkamer. CurlyTools moest een plek worden waar niemand zich zorgen hoefde te maken over of een product wel of niet CG was en waar alle nuttige informatie stond om te kunnen starten. Dit is gelukt, CurlyTools heeft inmiddels meer dan duizenden tevreden curlies en is het adres geworden voor iedereen met krullend haar. In de afgelopen 2,5 jaar hebben we niet stil gezeten. We hebben onder andere een online facebook community met meer dan 35.000 leden. Binnen deze groep kan iedereen vragen stellen maar, kan je een ander ook helpen met alle vragen rondom de verzorging van krullend haar. Daarnaast vind je op onze website en socials steeds meer informatie en tools om de meest geschikte producten te vinden. We zijn niet alleen een webshop. Wij willen jou helpen om alles uit je krullen te kunnen halen, zodat jij weer van je krullen gaat houden! En dat laatste geeft ons een enorm blij gevoel want daar doen wij het allemaal voor! 

Wie werken er bij CurlyTools?

Eline (Oprichter & Webshop beheer)
Elke dag opnieuw krijg ik weer ontzettend veel energie door de vele blije curlies die we dagelijks kunnen helpen! CurlyTools is écht een droom die voor mij is uitgekomen doordat ik mijn passie voor krullen, ondernemen en voor het makkelijker maken en helpen van mensen in de praktijk kan brengen. Elke dag zorg ik er samen met ons team voor dat alles vlekkeloos verloopt achter de schermen van CurlyTools. Van de inkoop tot het beantwoorden van je mailtje en het bedenken van handige tools voor op onze website om het voor jou gemakkelijker te maken! En ook 'voor de schermen' kan je mij af en toe vinden. Met korte shots over hoe ik mijn haar style en welke producten ik gebruik. Ons doel? Elke dag zetten we een stap extra om jou te voorzien van de meest handige info over krullen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij altijd de allerbeste haarproducten en tools kan gebruiken. Samen, halen we alles uit jouw krullen!
Renske (Webshop beheer)

De wereld van beauty heeft Renske altijd geïnteresseerd, want Renske heeft 6 jaar een eigen schoonheidssalon gehad in de Achterhoek. Sinds 2021 is ze een nieuwe uitdaging aangegaan bij CurlyTools in Groningen. Renske zorgt dat je pakketje netjes en als een echt cadeautje bij je wordt afgeleverd. Daarnaast reageert Renske ook op al je vragen, schrijft ze handige en leerzame blogs en is ze af en toe te zien op onze socials.

Daphne (Webshop beheer)

Daphne zorgt net zoals Renske voor dat je bestelling netjes en goed verpakt bij je thuis komt én helpt mee 

Samenwerkingen

Babs (Eigenaar Curls By Babs & CT Friend)
Babs is onze krullenkoningin! Het is bijna magie! Want met ieder krultype kun je bij Babs terecht voor een workshop. Als je bij Babs bent geweest weet je zeker hoe jij aan de slag kunt gaan met je krullen en welke producten daarvoor het beste zijn!


Babs leert je het beste uit je krullen te halen en knipt ook de mooiste krullencoupes. Ook wanneer je niet persoonlijk bij haar langs kunt helpt ze je op afstand met persoonlijke  krullen plannen. Sinds het begin van CurlyTools (en nog steeds!) is Babs nauw betrokken. We delen ervaringen en volgen ook tips en adviezen op uit de vele ervaringen die Babs inmiddels heeft opgedaan in de praktijk. Daarnaast zorgt Babs ook voor leuke content over krullen op onze socials en beheert ze samen met ons de Facebook groep van CurlyTools. Ook een workshop volgen? Of opzoek naar meer info over Babs? Neem eens een kijkje op haar Facebook pagina CurlsbyBabs of haar Instagram.

Wil je ook werken bij CurlyTools?
We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacature pagina!