Tot en met zondag: Win je aankoopbedrag terug!
Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden
Alle producten zijn CG

Over ons

Krullen zijn prachtig, maar niet altijd het gemakkelijkste type haar om te stylen... Na heel veel proberen, te ontdekken en gewoon te doen zal je opgegeven moment je perfecte krullen routine vinden. Het is ons doel om jou te helpen met het vinden van de juiste routine en je weer helemaal blij te maken met je krullen!
Op onze website vind je niet alleen de beste haarproducten en tools voor krullen maar, hebben heel wat handige tools om de juiste producten te vinden. Want zeg nou zelf, heel veel merken claimen dat ze goed zijn voor krullen maar, welke is de beste voor JOU?
Deel je ervaringen over je CG producten ook in onze speciale Facebook krullen groep. Want wist je dat deze groep inmiddels bestaat uit 40.000 vrouwen met krullen die elkaar helpen met elkaars routine en alles met betrekking tot krullen? Show je krullen of lees lekker mee!  
CurlyTools is je nieuwe go-to place voor alles met betrekking tot je krullen. We gaan niet altijd voor de perfectie maar liever voor progressie. Accepteer je krullen zoals ze zijn en help ze om er echt alles uit te kunnen halen! 
CG Producten bij CurlyTools

Gemakkelijker zorgen voor jouw krullen: wij helpen je met de juiste producten en advies

Veel vrouwen kennen het wel: de verzorging van krullend haar is een hele opgave. Misschien wil je beginnen met de CG-methode voor mooie verzorgde krullen, maar hoe? Sta jij regelmatig in de winkel te zoeken naar het perfecte product voor jouw krullen, maar kom je nooit thuis met het juiste product? Het is natuurlijk lastig zoeken tussen niet-CG producten met uitdrogende alcohol en andere schadelijke ingrediënten met onuitspreekbare namen.

Een passie voor krullend haar

en een missie om dit te delen...Ik ben Eline van CurlyTools en heb inmiddels stralende en goed verzorgde krullen. Ik help je graag verder om aan de CG-methode te beginnen, door je de juiste producten aan te reiken en je advies te geven over het gebruik ervan.
CurlyTools is ontstaan op een studentenkamer in 2019 en inmiddels uitgegroeid tot hét adres voor vrouwen met allerlei soorten krullen die de CG-methode volgen of willen gaan volgen. Graag zetten we die extra stap om je te voorzien van handige informatie over krullen. CurlyTools helpt je met handige tools op de website om je favoriete producten gemakkelijk te vinden, korte shots over haarstyling en natuurlijk persoonlijk advies via e-mail. Samen halen we alles uit jouw krullen!

Online en Offline leren hoe je jouw krullen verzorgt

Om je ook in real life dat stukje extra service te geven, werken we samen met Babs van Curls By Babs. Zij leert je ook offline hoe je krullen moet verzorgen. Ze is dan ook door ons uitgeroepen tot onze eigen krullen koningin! Met ieder krullend haartype kun je bij haar terecht voor een krullen workshop. Tijdens deze workshop leer je hoe je alles uit jouw krullen haalt. Ook knipt ze de mooiste krullende kapsels, waardoor je gegarandeerd blij de deur uit gaat. Kun je niet bij haar langskomen, dan helpt ze je graag met hulp op afstand en een op maat gemaakt krullenplan. Neem voor een van Babs’ workshops of meer informatie een kijkje op haar Facebookpagina
CurlsbyBabs
of
Instagram
.

CurlyTools in de media

In het februari 2022 nummer van het LINDA. Magazine heb je ons voorbij zien komen!
CurlyTools in het Linda Magazine