Over ons

Klinkt dit herkenbaar? Je hebt al heel veel haarproducten geprobeerd, maar niets lijkt goed te werken voor jouw krullen. Misschien heb je de hoop voor je krullen bijna opgegeven... Maar geen zorgen, wij zijn er voor je! Wist je dat niet alleen de juiste haarverzorgingsproducten belangrijk zijn, maar ook de juiste tools, en zelfs de manier waarop je je routine uitvoert en de volgorde ervan, een enorme impact kunnen hebben? CurlyTools is er om je te helpen de perfecte routine te vinden zodat je jouw krullen/slag weer gaat omarmen.

Waarom zou je bij CurlyTools shoppen?

Het antwoord is simpel: wij specialiseren ons exclusief in haarproducten, tools en accessoires voor krullend haar. We helpen je graag met het maken van de beste keuze voor jouw krullen. Je kan erop vertrouwen dat je alleen producten en merken vindt die specifiek geschikt zijn voor jouw haar. We zijn continu bezig om het voor jou gemakkelijker te maken een volledig geschikte routine te shoppen. Bezoek ook ons krullenforum, dat inmiddels bijna het grootste van Nederland is, met meer dan 50.000 vrouwen die dagelijks hun ervaringen delen.

Hoe is CurlyTools ontstaan?

Het idee voor CurlyTools ontstond toen ik, Eline, zelf de cg-methode volgde en vaak miskopen deed omdat de producten die ik in de winkel kocht vaak niet CG-proof waren. Daarnaast waren veel van mijn favoriete producten moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Daarom begon ik mijn eigen favoriete producten te verkopen, en dat werd al snel opgemerkt. Sinds de oprichting in 2019 heeft CurlyTools een enorme groei doorgemaakt. Wat begon in een studentenkamer in Groningen, is snel uitgegroeid tot een bedrijf waar we tegenwoordig dagelijks bezig zijn met het verbeteren op alle fronten en doen we ons best om jou zo goed mogelijk te helpen met je krullen!

Volg een workshop

Om je ook in real life dat stukje extra service te geven, werken we samen met Babs van Curls By Babs. Zij leert je ook offline hoe je krullen moet verzorgen. Met ieder krullend haartype kun je bij haar terecht voor een krullen workshop. Tijdens deze workshop leer je hoe je alles uit jouw krullen haalt. Ook knipt ze de mooiste krullende kapsels, waardoor je gegarandeerd blij de deur uit gaat. Kun je niet bij haar langskomen, dan helpt ze je graag met hulp op afstand en een op maat gemaakt krullenplan. Neem voor een van Babs’ workshops of meer informatie een kijkje op haar Facebookpagina CurlsbyBabs of Instagram.

Curlytools in de media

In het februari '22 nummer van het LINDA. Magazine heb je ons voorbij zien komen en in november 2023 zijn wij geïnterviewd voor een artikel over krullend haar van het NRC Magazine. Het hele artikel lezen? Lees hier verder.

Ook in contact komen met ons?

Mail naar info@curlytools.com