Nieuw: Pretty Curly Girl
Op werkdagen vóór 21:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf €45

Over ons

Krullen zijn prachtig, maar niet altijd het gemakkelijkste type haar om te stylen... Na heel veel proberen, te ontdekken en gewoon te doen zal je opgegeven moment je perfecte krullen routine vinden. Het is ons doel om jou te helpen met het vinden van de juiste routine en je weer helemaal blij te maken met je krullen!
Op onze website vind je niet alleen de beste haarproducten en tools voor krullen maar, hebben heel wat handige tools om de juiste producten te vinden. Want zeg nou zelf, heel veel merken claimen dat ze goed zijn voor krullen maar, welke is de beste voor JOU?
Deel je ervaringen over je CG producten ook in onze speciale Facebook krullen groep. Want wist je dat deze groep inmiddels bestaat uit 40.000 vrouwen met krullen die elkaar helpen met elkaars routine en alles met betrekking tot krullen? Show je krullen of lees lekker mee!  
CurlyTools is je nieuwe go-to place voor alles met betrekking tot je krullen. We gaan niet altijd voor de perfectie maar liever voor progressie. Accepteer je krullen zoals ze zijn en help ze om er echt alles uit te kunnen halen! 

Wij helpen je met het vinden van de juiste producten voor je krullen

Veel vrouwen kennen het wel: de verzorging van krullend haar is een hele opgave. Misschien wil je beginnen met de CG-methode voor mooie verzorgde krullen, maar hoe? Sta jij regelmatig in de winkel te zoeken naar het perfecte product voor jouw krullen, maar kom je nooit thuis met het juiste product? Het is natuurlijk lastig zoeken tussen niet-CG producten met uitdrogende alcohol en andere schadelijke ingrediënten met onuitspreekbare namen.

Over de oprichtster van CurlyTools

Een passie voor krullen en een missie om dit te delen... Ik ben Eline van CurlyTools en ben eindelijk weer helemaal blij met mijn krullen door de CG Methode! Het is allemaal begonnen op een studentenkamer in Groningen.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot hét adres voor vrouwen met allerlei soorten krullen die de CG-methode volgen of willen gaan volgen. Graag zetten we die extra stap om je te voorzien van handige informatie over krullen. CurlyTools helpt je met handige tools op de website om je favoriete producten gemakkelijk te vinden, korte shots over haarstyling en natuurlijk persoonlijk advies via e-mail. Samen halen we alles uit jouw krullen!

CurlyTools in de media

Wil je graag met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op via:
info@curlytools.com
of bekijk onze
contactpagina
.

Linda Meiden Magazine

In het februari 2022 nummer van het LINDA. Magazine heb je ons voorbij zien komen!

NRC Magazine

In november 2023 zijn wij geïnterviewd voor een artikel over krullend haar van het NRC Magazine. Het hele artikel lezen? Lees
hier
verder.