Verzending

Als je op werkdagen van maandag tot en met vrijdag besteld voor 21.00 uur dan verzenden we je pakket dezelfde dag nog. Verstuur je pakket naar een woon- en of werkadres of maak gebruik van een afhaalpunt van PostNL bij jou in de buurt. 

Bijzonderheden

Op alle nationale Nederlandse feestdagen, zoals kerst en nieuwjaarsdag, doen we ons best om je pakket zo snel mogelijk te leveren, maar het kan in deze periodes langer duren dan normaal. Je vindt hierover altijd updates op onze homepage.

Al onze producten zijn op voorraad. Mocht er een fout optreden, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzendopties per land

We verzenden naar alle landen binnen Europa. 

Land Gratis verzending vanaf Standaard verzendkosten Leveringsmethode
Nederland €45 €4,95 PostNL
België €45 €4,95 PostNL
Duitsland €45 €4,95 PostNL/Hermes
Denemarken €45 €9,95 PostNL
Finland €45 €14,95 PostNL
Andere landen €45 €14,95 PostNL

Aflevervoorwaarden

Via onze vervoerder PostNL kun je kiezen om je pakket te laten afleveren op een afgesproken plek rondom je huis, zoals je garage, tuin of schuur. Het is belangrijk dat deze plek goed herkenbaar is voor de bezorger en dat het veilig en droog is.

Let op, door deze afleveroptie te kiezen, bevestig je dat je PostNL (de vervoerder) en de afzender (CurlyTools) niet aansprakelijk stelt bij schade, verlies of diefstal.

Veelgestelde Vragen over Bezorgingen

Waar vind ik verzendopties voor andere Europese landen?

De verzendopties voor andere Europese landen staan vermeld in de tabel hierboven. Voor specifieke vragen over verzending naar een bepaald land, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen in Hoogeveen?

Op dit moment bieden we geen optie aan om bestellingen af te halen in Hoogeveen. Al onze bestellingen worden direct verzonden via PostNL.

Kan ik mijn adres aanpassen?

Helaas is het niet mogelijk om je adres aan te passen zodra de bestelling bij ons binnen is gekomen. Plaats een hiervoor een nieuwe een nieuwe bestelling. Neem contact op met PostNL om het pakket eventueel te annuleren en retour te laten sturen. 

Mijn pakket is nog niet geleverd, wat nu?

Als je pakket niet binnen de verwachte levertijd is aangekomen, controleer dan eerst de trackinginformatie die je hebt ontvangen. 

Is je pakket na 3 dagen nog niet geleverd en heeft PostNL je niet kunnen helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Mijn producten zijn beschadigd geraakt, wat moet ik doen?

Als je producten beschadigd zijn aangekomen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice via info@curlytools.com. We vragen je mogelijk om foto's van de schade te sturen en we zullen zo snel mogelijk een oplossing bieden, zoals een vervanging of een terugbetaling.